Pagina's

woensdag 11 maart 2015

Weekly Deals 11 maart en nieuws over Blendabilities!


Hallo!

Het is weer woensdag dus er zijn weer nieuwe Weekly Deals. Deze week 3 lintjes, een vlinderpons, goudglitter, een stempelset én een bijpassende embossingfolder. Leuk!!


Zit er iets voor je tussen, laat me dit dan zo snel mogelijk weten, want volgende week woensdag zijn er weer nieuwe Weekly Deals!

En dan het nieuws over de Blendabilities: doordat er te veel problemen zijn geweest, heeft Stampin'Up! per direct de hele lijn uit het assortiment gehaald! 

De meeste mensen hebben niets van deze problemen gemerkt, want alleen de goede stiften zijn verstuurd. Tijdens het productieproces van de kunststof hulsen kunnen er gaatjes blijven in de naden, waardoor de alcohol verdampt is voor je de stift kan gebruiken. En omdat er geen goede oplossing is voor dit probleem op redelijke termijn, worden de Blendabilities er uit gehaald.

Mocht je nog vragen hebben hierover of problemen hebben met je Blendabilities, laat het me dan weten. Dan ga ik kijken of ik wat voor je kan regelen.

Tot slot nog een iets vrolijker bericht: komend weekend is er weer een bloghop van de Nederlandse demonstratrices!! Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart a.s. zullen 50 demo's (zoals wij onszelf noemen), je weer allerlei leuke dingen laten zien. Kom je kijken?

Tot zover voor vandaag! Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten