Pagina's

donderdag 3 januari 2019

De nieuwe voorjaarscatalogus gaat van start en Sale-A-Bration begintHallo!

Het is weer zover: de nieuwe voorjaarscatalgus gaat vandaag van start én de leukste tijd van het Stampin'Up! jaar begint ook weer: Sale-A-Bration!!

In de kolom links van dit bericht zie je een plaatje van de catalogus en de folder. Als je er op klikt, krijg je de pdf-versie hiervan op je scherm. Als je een papieren versie wilt, stuur ik die graag naar je toe. Stuur me een mail via stampinscout@ilsevvliet.nl en ik ga het voor je regelen.

Wat is Sale-A-Bration en waarom is het de leukste tijd van het jaar voor Stampin'Up!?
In de Sale-A-Bration periode krijg je, van Stampin'Up! zelf, een cadeautje bij iedere €60,- die je besteld. Dat cadeautje mag je zelf uitkiezen uit de speciale folder. Dat kan een stempelset zijn, papier, lint, stansen, wat jij wil: als het maar in de speciale folder staat.

Heb je er al eens over gedacht om lid te worden van de gezelligste familie van Nederland en demonstratrice te worden, dan is Sale-A-Bration de beste tijd om dit te doen.
Je krijgt namelijk extra veel in je starterspakket voor dezelfde prijs als de rest van het jaar. Dát was voor mij de reden om, 5 jaar geleden, in deze periode in te stappen! 
Het hele jaar door betaal je voor het starterspakket €129,- en je mag dan voor €175,- aan producten uitkiezen die, zonder verzendkosten (!), naar je toe worden gestuurd.
Tot 31 maart a.s. betaal je €129 en mag je voor €230,- aan producten uitkiezen en ook nu wordt het gratis naar je toe gestuurd. Dat is dus €55,- meer producten dan normaal!
Máááár je kan ook kiezen voor het pakket van €160,-. Je mag dan nog steeds voor €230,- uitkiezen en het wordt gratis opgestuurd, maar je krijgt dan ook een hele handige tas waar je heel erg veel spullen in kwijt kan! Waarde van de tas is €61,- (dat is wat ik er voor heb betaald!).


En geloof me, dit is een Collectors Item! Een groot aantal Stampin'Up! collega's uit Australië en Nieuw-Zeeland zullen erg jaloers op je zijn, want daar was de beschikbare voorraad voor bestaande demonstratrices, binnen een paar weken op!

Snap je nu dat dit de leukste tijd van het jaar is voor ons?
Wil je meer weten, wil je een catalogus of heb je een hele andere vraag, stuur me een mail via stampinscout@ilsevvliet.nl.

Voor vandaag een fijne dag en graag tot ziens. 

Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten