Pagina's

vrijdag 29 oktober 2021

Bloghop Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices: Favoriete stempelset

Hallo!

Dat is een tijd geleden dat we elkaar hier zagen! Maar ik ben er weer en vandaag gaan we meteen bloghoppen.

Dus welkom op de bloghop van een aantal Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices. Als je hier bent gekomen via de blog van Henrike: welkom!

Vandaag is het thema: Favoriete stempelset. Ik ben een tijdje niet zo met stempelen bezig geweest en heb op dit moment niet echt een favoriete stempelset, maar ik vind 1 set erg toepasselijk nu: Gorgeous Leaves. De bladeren vallen met bakken van de bomen en ze zijn allemaal mooi gekleurd. 

Ik wilde dit kopiëren en dat kan het beste met een babydoekje. Dus ik heb mijn potjes met navulinkt (of re-inker) gepakt in de kleuren Crushed Curry, Pumpkin Pie, Cajun Craze, Old Olive en Rich Razzleberry en een nieuw babydoekje. Let op dat je de lotion versie hebt!

Leg het doekje op een plastic ondergrond. Ik gebruik zelf een leeg stempeldoosje. Op die manier kan ik het doekje later vandaag nog een keer gebruiken én kan ik 'm dicht doen voordat ik er met mijn hand/arm in ga hangen!

Ik heb de kleuren verdeeld over het doekje zodat je verschillende samengesmolten kleuren krijgt (als je snapt wat ik bedoel)

De bladeren heb ik op een los stukje Basic White kaartkarton (cardstock) gestempeld zodat ik ze later uit kan stansen. De achtergrond met ik met de stippen/vlekken stempels gemaakt op een  Basic White mat.

Om te zorgen dat de bladeren meer aandacht krijgen dan de stippen/vlekken, heb ik een stukje vellum over de mat geplakt. Let op: doe de lijm op een plek waar je dit later niet kan zien.

Als tekst heb ik Hello gepakt uit Biggest Wish en deze heb ik met wit embossingpoeder gestempeld op Cajun Craze Kaartkarton. 

Nadat de hele kaart in elkaar gezet was, had het toch nog iets extra's nodig en ik heb met Blends in de kleuren Cajun Craze (donker en licht) en Old Olive (donker en licht) de Klassieke Plakparels een kleurtje gegeven.

Tadaa: een herfstkaartje!

Tot zover mijn bijdrage voor vandaag; ik stuur jullie graag door naar Petra Timmer want zij heeft vast ook weer wat moois gemaakt!

Tot een volgende keer!


5 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op de herfst en deze kaart laat precies de mooie kleurenpracht zien. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje! Love the leaves in deze kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supertechniek! Ik vind hem ook zo fijn om op herfstprojecten te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Die techniek nog nooit gedaan, dank je voor de herinnering

  BeantwoordenVerwijderen