Pagina's

vrijdag 22 april 2022

Bloghop Nederlandse demonstratrices 22 april: Zeg het met bloemen!

 

Hallo!

Het is de laatste vrijdag van de maand april en dus hoppen de Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices weer. Net als vorige week tijdens de Facebookhop is het thema 'Zeg het met bloemen'.  En daar kan je een heleboel mee zeggen! 

Naast alle betekenissen van de verschillende bloemen zorgen bloemen dat ik me goed voel. Als ik buiten met de hond loop, geniet ik nu van de (verwilderde) bloemen die stiekem tussen de struiken groeien, Of van de bloembollen die uitkomen in de tuin. Maar zeker ook van zo'n draagtray met viooltjes die je bij het tuincentrum ziet. Als je een paar van die planten in de tuin zet of in een pot is het meteen lente.

Vandaar dat ik vandaag violen laat zien aan jullie. 

Het zijn 3 simpele kaarten die nét niet hetzelfde zijn en 1 kaart met net iets meer.

Alle kaarten hebben als basis het Pansy Petals DSP met een bijpassende kleur kaartkarton; in dit geval Calypso Coral, Pale Papaya, Fresh Freesia en Polished Pink. De laatste 3 hebben allemaal dezelfde tekst (die niet helemaal lekker stempelt) in de kleur Blackberry Bliss op Basic White kaartkarton en er onder een afgescheurd strookje van het DSP.Maar waar zit het verschil, zou je zeggen? In de embelishments!
Op de Pale Papaya heb ik Basic Pearls gebruikt.
Op de Fresh Freesia heb ik de Brushed Brass Butterflies gebruikt uit de voorjaars mini catalogus.
En op de Polished Pink basis heb ik Iridescent Rhinestones gebruikt, ook uit de voorjaars mini catalogus.
En dan de laatste kaart: daar heb ik ook gestempeld met Blackberry Bliss, maar zonder strookje DSP. Ik heb dit aangekleed met uit gestanste violen uit het DSP, want uiteraard passen de stansen precies!
Om te zorgen dat de kleine viool hoger is dan de grote viool, heb ik daar 2 dimensionals onder gedaan. Ik hoop dat je het kan zien op deze foto.
En tenslotte heb ik hier ook weer andere embellishments gebruikt: de Polished Dots in dit geval.

Zo zie je dat je met verschillende soorten embellishments steeds een andere kaart kan krijgen.

Dat was het voor mij voor deze maand. Alle materialen die ik gebruikt heb, vind je onderaan dit bericht. Mocht je nog meer bloemen willen zien, hop dan door naar onderstaande collega's. Zij hebben vast weer fleurige creaties klaar staan.Tot een volgende keer!


3 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke kaarten! Mooi om zo dit prachtige papier in het zonnetje te zetten. Wat jammer dat het uit de collectie gaat he?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wowie dat zijn veel viooltjes! Wat een superleuke kaarten. Dank je wel voor je inspiratie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit papier gaan we nog missen ( al komt er genoeg mooist aan) . De viooltjes doen het altijd goed...zo lief!

    BeantwoordenVerwijderen