Pagina's

vrijdag 25 maart 2016

Bijna afscheid van de In Colors 2014-2016

Hallo!

Het is inmiddels eind maart en volgende maand maakt Stampin'Up! bekend welke artikelen niet meer terug komen in de jaarcatalogus. Dat is altijd een hele lijst en soms moet je afscheid nemen van je favoriete stempelset, lint, Designer Series Papier, pons of stans. Wat er op de lijst staat weet alleen het hoofdkantoor, dus dat weten we nog niet.

Wat we wel weten is dat de In Color kleuren 2014-2016 weg gaan! Dus geen Lost Lagoon, Tangelo Twist, Hello Honey, Mossy Meadow en Blackberry Bliss meer!


Hier komen 5 nieuwe kleuren voor in de plaats, maar toch. Ik ga persoonlijk Tangelo Twist en Lost Lagoon heel erg missen.

Heb jij ook een favoriete kleur en wil je hier nog lang van genieten? Bestel m dan vóór de lijst uitkomt!! Zodra de lijst er is, is het zolang de voorraad strekt en die voorraad geldt wereldwijd. Met andere woorden, die is zo leeg. Vorig jaar waren de In Color kleuren binnen een dag uitverkocht!

Hier is een overzicht van alle producten met de In Color kleuren. Stuur mij door wat je wil hebben en ik bestel het voor je vóór april! Wacht niet te lang, want voor je het weet is de lijst er!

Alvast fijne Paasdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten