Pagina's

donderdag 3 maart 2016

Weekly Deals en voorbeelden

Hallo!


Het is weer woensdag geweest en dus zijn er nieuwe Weekly Deals. Hieronder zie je wat de Deals van dit moment zijn. 


Ja leuk, hoor ik je denken, maar wat kan ik er mee?

Nou, met de stempelset én de framelits kan je deze kaart maken:Een Basic Grey basis met een stukje DSP van Have a Cuppa en een stukje Striped Grosgrain ribbon in Bermuda Bay om het af te maken. Voor de afwerking de randjes bewerken met wat inkt en eensponge dauber en 5 Bermuda Bay Sequins voor de bling: klaar is je kaart!
Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je de binnenkant van de kaart én de envelop voorzien van een gestempeld Bermuda Bay accent en voilá!Hier zijn nog een paar voorbeelden van wat je kan maken met de materialen van Stampin Up!. Een kaart voor moederdag natuurlijk of een kaart voor een bezig bijtje.

Maar er kan natuurlijk nog veel meer mee! Wat dacht je van deze 2 cadeauverpakkingen?


De grote doos kan je plat bewaren tot je 'm nodig hebt; heel handig. De kleine is op maat gemaakt voor het cadeau. Beide doosjes zijn ontworpen door een Engelse demonstratrice; Elaine Jackson.En als laatste, voor vandaag, kan je er uiteraard ook een scrapbook layout mee maken.


Over scrapbooken gesproken: morgen is het Internationale Scrapbooking Dag. Ons team, Creatieve Harten onder leiding van Caroline van der Straaten, heeft een internationale bloghop georganiseerd. Dan kan je dus verschillende projecten zien op basis van scrapbooken. 

Dus kom je morgen nog een keer terug?

Mocht je vragen hebben, dan kan je een mail sturen naar ilsevvliet@live.nl. Ook voor het bestellen van de Weekly Deals (of andere producten), kan je dit adres gebruiken.

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten