Pagina's

zaterdag 7 oktober 2017

Bloghop Creatieve Harten: Trick or Treat!

 

Hallo!

Welkom bij de bloghop van de Creatieve Harten. Wat leuk dat je langs komt hoppen. Als het goed is kom je hier vanaf de blog van Caroline van der Straaten.
Deze maand is het thema, zoals je hierboven kan zien, Halloween/Trick or Treat.

Ik ben niet zo'n grote fan van Halloween, maar dan is de uitdaging des te groter om iets te maken wat in het thema past. Ook omdat ik geen echte Halloweenstempelsets heb, moest ik wat dingen samenvoegen. De standaardkleuren van Halloween zijn paars, oranje en zwart en dit was mijn startpunt.


Voor de kaart heb ik Basic Black cardstock als basis gebruikt. Vervolgens ben ik gaan kliederen met inkt! Ik heb 2 plukken watten gepakt en de eerste nat gemaakt met alcohol. Vervolgens heb ik er met de re-inker druppels Pumpkin Pie en Rich Razzleberry op gedaan. En dan maar kliederen op een stuk Glossy White cardstock! Als het vel vol is, pak je de schone pluk watten en dep je alle 'natte' plekken weg. Even goed laten drogen en eventueel bijwerken.

Vervolgens heb ik het spookje uit de Sweet Home set meerdere keren gestempeld met Versamark en wit embossing poeder. Tijd voor de framelits! Omdat het toch meer een Amerikaanse traditie is (vind ik), heb ik BOO gestanst. En toen iedere letter nog 5 keer uit zwart cardstock. Die 5 lagen heb ik op elkaar geplakt en dáár boven op weer de gestante letters.De tekst heb ik gestempeld met Labeler Alphabet; letter voor letter want anders je ze niet zo strak tegen elkaar. Tenslotte nog een stukje lint; zou je geloven dat dit eigenlijk Whisper White Sheer Ribbon is? Ik heb het gekleurd met water en inkt en nu past het er preciés bij. Cool he!?

De laatste stap: de kaart in elkaar zetten en voilá, een Halloween kaart!! Ik vind m leuk! Maar dit betekent ook het einde van je bezoek aan mijn blog, jammer...

Als je op onderstaand plaatje klikt, hop je verder naar de blog van Daniëlle Kassing. Zij heeft ook weer iets leuks voor je in petto.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Tot de volgende keer!

Groetjes!Gebruikte materialen:

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke techniek heb je gebruikt voor je kaartje Ilse.
  Dat ga ik zeker ook eens uitproberen.
  Erg leuk geworden je Halloweenkaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die is ook al zo leuk! Zo'n kaartje zou ik wel in de brievenbus willen krijgen. Ga steeds meer twijfelen of ik die letters ook niet eens een keer moet aanschaffen. Dit type kaart vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Heel crea opgelost zo zonder halloweenset. De achtergrond vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart, leuke techniek is dit!

  BeantwoordenVerwijderen