Pagina's

dinsdag 17 oktober 2017

International Blog Highlights: Een mijlpaal in een leven!


Hallo en welkom!

Ik doe mee met een soort internationale wedstrijd voor Stampin'Up! bloggers. Kylie Bertucci, een collega demonstratrice uit AustraliĆ«, organiseert dit iedere maand en de top 10 mogen een paar weken later mee doen met een internationale bloghop. Dus stem hier op mijn kaart en hopelijk zit ik in de top 10! 

Deze maand is het thema: een mijlpaal in je leven. Dit kan een nieuw huis zijn, een bruiloft, een geboorte, met pensioen gaan, enz. enz. Ik heb gekozen voor het halen van je rijbewijs en dan niet zo maar 1: een motorrijbewijs!

Een paar jaar geleden heb ik ruim een jaar gelest, want ik had nog nooit op een brommer, laat staan een motor gereden. Dus het duurde wel even voor ik het onder de knie had. Maar het is gelukt: in 1 keer geslaagd!Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset One Wild Ride en het Painted Autumn DSP. Vooral de oranje kleuren van dit DSP zijn echt mijn favorieten: Cajun Craze, Peekaboo Peach en Tangerine Tango.

De kaart is niet heel moeilijk om te maken: het lastigste deel was het positioneren. Allereerst van de motor en de tekst er onder, maar daar hebben ze een Stamp-a-ma-jig voor uitgevonden. En toen de tekst op het vaandel; dit zijn losse letters die je stuk voor stuk stempelt (en je hoopt dat je goed uitkomt qua ruimte ;-) ) Daarna is het een kwestie van uitstansen van het vaandel en de lagen op elkaar plakken; niet zo moeilijk dus.

Onderaan dit bericht staat de boodschappenlijst van de gebruikte materialen die je uiteraard bij mij kunt bestellen.

Vergeet niet om hier op mij te stemmen en misschien zie je me in de bloghop over een paar weken.

Groetjes en tot snel!
4 opmerkingen:

 1. Great card. You're right - gaining one's licence is something to celebrate and I've never thought of doing so!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great card & colour combo! I love the 'typed' sentiment xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello Illse, Perfect card for the reason. I never thought about doing this my son Reece, he just passed his driving test to be able to drive a car. I think he would love a card, you have inspired me to make him one. Thank you.
  Cheers from Australia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great card Ilse! I love that background paper!

  BeantwoordenVerwijderen